Kontakt os

Har du en specifik opgave der skal udføres – eller har du brug for uddybende information om vores services? Så er du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os via kontaktformularen eller telefonisk.

Hos Murermester Michael Jespersen servicerer vi i Roskilde, Køge, Solrød og resten af Sjælland. Vi hjælper dig med projekter inden for:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Oftest stillede spørgsmål

Hvornår skal mit tag skiftes?

Det er svært at sige hvor lang tid et tag holder, da det kommer an på forhold, vind og vejr. Men er der skader, er det vigtigt at gøre noget ved det, da det ellers kan forårsage vand- og fugtskader i din bolig.

Er der love og regler i forbindelse med nyt tag?

Undersøg i dit lokalområde om der er lokale forhold der stiller krav til tagtyper og tagbelægningen. Der findes ingen regler i bygningreglementet hvilke tagbelægninger der skal bruges.

Hvad koster det at få malet min bolig?

Det afhænger af størrelsen på projektet og valg af materialer. Det kommer også an på ønsker for maleprojektet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan ved jeg om min bolig er dårlig isoleret?

Dårlig isolering koster penge – da dine opvarmningskilder bruger mere energi på at opvarme rummet i dårlig isolerede boliger. Hold øje med om det trækker det i din bolig, om der er fugt, slutter isoleringen til på loftet, eller om der er utætheder mellem døre og vinduer. Oplever du problemer med det, kan det være tid til at få isoleret om.

Hvor servicere I henne?

Murermester Michael Jespersen hjælper dig med dine projekter i blandt andet Roskilde, Køge, Greve, Solrød, Hillerød og resten af Sjælland. Ring og få et uforpligtende tilbud på Sjælland.

”Viden er erfaring, som man får gennem egne oplevelser. Vores mange år i branchen betyder, at vi altid udvælger de bedste materiale og udfører alt arbejde med stor professionalisme”