Hvert et strøg tæller!

Er det tid til at svinge malerpenslen? Uanset om det indendørs eller udendørs eller om huset, lejligheden, garagen eller carporten trænger til at blive frisket op – så kan vi hjælpe dit malerarbejde. Vores erfarne og dedikerede folk er klar til at bistå med godt håndværk og et højt kvalitetsniveau til dine projekter i Roskilde, Køge, Solrød og omegn.

professionelt malerarbejde

Hos Murermester Michael Jespersen udfører vi professionelt malerarbejde for både private og erhverv på hele Sjælland. Vi udfører altid arbejde i høj kvalitet og med fokus på godt finish, så du er sikret holdbarhed og et godt resultat.

Vores team har mere end 25 års erfaring og er altid klar til nye udfordringer, store som små.

Er du interesseret i at høre mere? Hos murermester Michael Jespersen sætter vi en ære i at give din bolig nyt liv, og vi sikrer dig et professionelt malerarbejde, der lever op til dine forventninger. Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine ønsker.

Sæt unikt præg på dit hjem

Der er mange måder at give dit hjem nyt liv på. En af måderne er en tur med penslen. Hvad enten du lige er flyttet eller bare har brug for, at der skal ske noget nyt med dit hjem  –  så står vi klar til, at imødekomme dine ønsker.

Vi tilbyder et professionelt og erfarent team, der er klar til at rådgive om valg af materialer og teknik. Samtidig kan vi håndtere løse unikke projekter med særlig krav til materialer og teknikvalg – kun fantasien sætter grænser.

Penselstrøg kan skabe unikke rum med forskellige farvekombinationer, der skaber effekter. Ønsker du for eksempel, rum der virker større, højere til loftet, eller er det blot en opfriskning af malingen, så ser vi frem til at høre fra dig. Vi glæder os til at drøfte dit maleprojekt og skabe nyt liv til dine vægge og facader.

Klar til at kontakte os?

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7022 5510 og få et uforpligtende tilbud.