Murermester Michael Jespersen

 Murermester Michael Jespersen har mere end 25 års erfaring inden for tagservice. Virksomheden blev etableret i 1990 af Michael Jespersen og siden har udført murerarbejde samt maleropgaver tilknyttet hertil for både privat og erhverv. Vi udfører blandt andet fugning af facader, tagservice og alt i murer- samt malerarbejde – altid med en professionel og ærlig tilgang. Vores arbejdsplads er altid skiftende på hele Sjælland.

Tryghed i fokus hos murermesteren

Trygge kunder er glade kunder. Vi sørger derfor altid for, at du som kunde er med hele vejen i projektet, at der er enighed om indgåede aftaler og priser – og at disse bliver overholdt. Vi har en professionel tilgang til alle opgaver – uanset størrelse – og vi sætter en ære i, at du som kunde altid er sikker på et godt resultat.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt her

Vores værdier

Vi arbejder hver dag ud fra vores værdisæt, som består af professionalisme, gensidig kommunikation, gode resultater og tillid.

Det er vigtigt at du, som kunde altid er i trygge hænder, og at gensidig kommunikation fremtræder, da det er der, hvor ønsker, forståelse og forventningsafstemninger bliver fastlagt. Derved sikrer vi også at du som kunde altid er sikker på et godt og professionelt resultat.

Vi tilgår altid projekter med en professionel og ærlig tilgang – det skaber nemlig tillid.

Med vores værdisæt i fokus hver dag, vil du som kunde opleve kvalitetsikret håndværk og service.

Overvejer du at blive murer?

Bliv klogere på hvordan du kan komme igang, og hvor du kan læse det her

Vores værdier

Jeg vil klart anbefale Murermester Michael Jespersen til andre. Opgaverne blev løst til UG, og kommunikationen var i top. Jeg var tryg fra start til slut ved, at de stod for opgaven.

Anette (Hellerup), Hulmursisolering