Isolerings­arbejde

Der kan betale sig

Bedre indeklima. Mindre varmeregning

Papirisolering, loftisolering og hulmursisolering i Roskilde, Køge, Solrød og resten af Sjælland.
Er din bolig isoleret korrekt? Hvis ikke, så er der god grund til at få det ordnet.
En god isolering er først og fremmest den billigste og hurtigste vej til at nedbringe din varmeregning. Men det er også et middel til at skabe bedre indeklima, øge værdien af din bolig og bidrage til et grønnere miljø.
Med os som leverandør er du sikret de bedste materialer, der kan sikre dit hus mod træk og ubehagelige overraskelser som skimmelsvamp.
Hos Murermester Michael Jespersen arbejder vi med papir-, rockwool-, hulmurs- og loftisolering. Kontakt os i dag for at høre mere.

Papirisolering – nemt og miljørigtigt

Papirisolering har mange fordele og er igennem årene kun blevet et mere attraktivt valg frem for mineral – og glasuldsisolering,

Denne form for isolering er:

 • Ikke brandfarlig
 • Er god for indeklimaet i huset
 • Mere skånsom for miljøet i sin fremstilling
 • Papirisolering giver de bedste resultater, og vi benytter derfor materialet til både hulmursisolering og loftsisolering.

  Vi tilgår altid projekter med en professionel og ærlig tilgang

  Loftisolering

  Loftsrum, som ikke er isoleret, kan koste mange penge hvert år grundet øget varmeforbrug, ligesom de kan bidrage til at skabe et dårligt indeklima i boligen.

  Derfor er det vigtigt at isolere loftet korrekt, således varmeregningen reduceres og indeklimaet optimeretes, ligesom du også gør noget godt for klimaet.

  Isoleringen vil sørge for, at husets rum holder på varmen, så varmen ikke slipper ud gennem loftet. Din bolig vil få et bedre energimærke, og det vil i sidste ende betyde, at boligen er mere værd.

  Erfaring er viden, som man får gennem egne oplevelser – og vores mange års arbejde med isolering betyder, at vi kun vælger det bedste materiale på markedet, som giver det perfekte resultat. Vi hjælper dig og din familie med at holde varmen – uden at i skal bekymret jer om varmeregning.

  Hulmursisolering

  Hulmursisolering er en investering, som kan betale sig!
  Hulmursisolering udføres på boliger, der har en ydermur med hulmur. Vi blæser isoleringen ind med de bedste isoleringsmaterialer på markedet – papirisolering – som garanterer dig et perfekt resultat.

  At få isoleret din mur vil skabe en reducering på husets energiforbrug samt nedbringe din varmeregning. Din bolig vil få et bedre energimærke, og det vil i sidste ende betyde, at din bolig er mere værd.

  Derudover vil hulmursisoleringen optimere indeklimaet uden træk fra vægge og gulve, samt gøre din bolig nemmere at opvarme.

  Klar til at kontakte os?

  Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 59 29 24 og få et uforpligtende tilbud.

  Har haft to af Michael Jespersens fantastiske folk til at lave ny hovedtrappe, renovere vores skorsten, tage gammel antenne ned og reparere revner i huset. Alt blev lavet som aftalt og til tiden. Skal I bruge en murermester, som holder hvad han lover, så skal i vælge Michael Jespersen.

  Jeg har talt med mange håndværker vedr. renovering af skorsten, men denne håndværker er troværdig og holder hvad han lover. Vil helt sikkert brug ham igen

  Kommer til tiden, holder mundtlige aftaler og udføre murerarbejde i solid kvalitet. Fik renoveret skorsten og tagrygning over to dage. Meget tilfredse med det endelige resultat.

  Vi støtter

  familie kræftramte børn
  © Copyright - Murermester Michael Jespersen