Isolering

Bedre indeklima. Mindre varmeregning

Papirisolering, loftisolering og hulmursisolering i Roskilde, Køge, Solrød og resten af Sjælland.

Er din bolig isoleret korrekt? Hvis ikke, så er der god grund til at få det ordnet.

En god isolering er først og fremmest den billigste og hurtigste vej til at nedbringe din varmeregning. Men det er også et middel til at skabe bedre indeklima, øge værdien af din bolig og bidrage til et grønnere miljø.

Med os som leverandør er du sikret de bedste materialer, der kan sikre dit hus mod træk og ubehagelige overraskelser som skimmelsvamp.

Hos Murermester Michael Jespersen arbejder vi med papir-, rockwool-, hulmurs- og loftisolering. Kontakt os i dag for at høre mere.

Papirisolering – nemt og miljørigtigt

Papirisolering har mange fordele og er igennem årene kun blevet et mere attraktivt valg frem for mineral – og glasuldsisolering,

Denne form for isolering er:

  • Ikke brandfarlig
  • Er god for indeklimaet i huset
  • Mere skånsom for miljøet i sin fremstilling

Papirisolering giver de bedste resultater, og vi benytter derfor materialet til både hulmursisolering og loftsisolering.

Hvilken isolering skal jeg vælge?
Isolering der holder

Loftisolering

Loftsrum, som ikke er isoleret, kan koste mange penge hvert år grundet øget varmeforbrug, ligesom de kan bidrage til at skabe et dårligt indeklima i boligen. Derfor er det vigtigt at isolere loftet korrekt, således varmeregningen reduceres og indeklimaet optimeretes, ligesom du også gør noget godt for klimaet. Isoleringen vil sørge for, at husets rum holder på varmen, så varmen ikke slipper ud gennem loftet. Din bolig vil få et bedre energimærke, og det vil i sidste ende betyde, at boligen er mere værd.
Erfaring er viden, som man får gennem egne oplevelser – og vores mange års arbejde med isolering betyder, at vi kun vælger det bedste materiale på markedet, som giver det perfekte resultat. Vi hjælper dig og din familie med at holde varmen – uden at i skal bekymret jer om varmeregning.

Hulmursisolering

Hulmursisolering er en investering, som kan betale sig!

Hulmursisolering udføres på boliger, der har en ydermur med hulmur. Vi blæser isoleringen ind med de bedste isoleringsmaterialer på markedet – papirisolering – som garanterer dig et perfekt resultat.

At få isoleret din mur vil skabe en reducering på husets energiforbrug samt nedbringe din varmeregning. Din bolig vil få et bedre energimærke, og det vil i sidste ende betyde, at din bolig er mere værd.

Derudover vil hulmursisoleringen optimere indeklimaet uden træk fra vægge og gulve, samt gøre din bolig nemmere at opvarme.

Hvad er hulrumsisolering?

 

For mig betyder det meget, at indehaveren Michael selv kom og gennemgik arbejde. Det sætter jeg stor pris på. Det giver stor tillid for mig som kunde, at han tjekker op på opgaven. Det vidner om, at han sætter i virksomhedens arbejde. Teamet var meget nede på jorden og leverede overordnet et godt stykke arbejde.

Anette (Hellerup), Hulmursisolering

Klar til at kontakte os?

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7022 5510 og få et uforpligtende tilbud.