Tagrenovering

Forlænger levetiden

Tagrenovering på Sjælland

Dit tag holder dig og din familie varm og beskytter jer mod vejr og vind. Men husker du at beskytte dit tag?

Vi kan hjælpe dig med at renovere dit tag, og dermed forlænge levetiden markant. I de fleste tilfælde kan levetiden forlænges med mellem 15 og 20 år. En tagrenovering kan altså give taget et helt nyt liv!

Understrygning og overstrygning

En understrygning kan være med at tætne dit tag, hvis det ikke længere er tæt, eller hvis eksisterende understrygning er begyndt at falde af. Understrygningen bliver lavet fra indersiden af loftet, og vil styrke taget mod kulde og regn.
Der kan være steder, hvor det ikke er muligt at understryge fra indersiden. Her gør vi brug af overstrygning uden på huset, således alle samlingerne i taget bliver helt tætte og holder varmen inde.

Fordele ved understrygning og overstrygning af dit tag:

 • Mindskning af varmeforbruget
 • Støjdæmpende effekt
 • Taget vil være bedre beskyttet mod kraftig blæst eller stormvejr.

  Vi tilgår altid projekter med en professionel og ærlig tilgang

  Vedligeholdelse betaler sig

  Taget på din bolig er en af de vigtigste ting at vedligeholde som boligejer. Et utæt tag giver fugt- og vandskader, som blandt andet kan føre til skimmelvamp. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder øje med utætheder omkring blandt andet skorsten, antenner, ovenlys og ved toppen af taget.

  I perioder med ekstreme vejrforhold er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på, at de forskellige elementer i boligen ikke har taget skade.

  Din bolig er en stor investering – tag hånd om den! Vi er din professionelle håndværker, der sætter en ære i at yde professionelt arbejde, hvor kvalitet er i fokus. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit tag bedst muligt.

  Klar til at kontakte os?

  Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 59 29 24 og få et uforpligtende tilbud.

  Det var flot arbejde leveret til tiden og til en rimelig pris. Og så lavede de mere, end jeg forventede.
  Murermester Michael vil til en hver tid være ham, jeg kontakter i fremtiden.

  Alt har været helt i orden. Der blev lavet det, der skulle, og der blev ryddet pænt op. Der er ingenting at sætte en finger på.

  Vi støtter

  © Copyright - Murermester Michael Jespersen