Tagrenovering

Renovering af tag i Roskilde, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland

Forlæng levetiden med tagrenovering

Dit tag holder dig og din familie varm og beskytter jer mod vejr og vind. Men husker du at beskytte dit tag?

Vi kan hjælpe dig med at renovere dit tag, og dermed forlænge levetiden markant. I de fleste tilfælde kan levetiden forlænges med mellem 15 og 20 år. En tagrenovering kan altså give taget et helt nyt liv!

Understrygning og overstrygning

En understrygning kan være med at tætne dit tag, hvis det ikke længere er tæt, eller hvis eksisterende understrygning er begyndt at falde af. Understrygningen bliver lavet fra indersiden af loftet, og vil styrke taget mod kulde og regn.
Der kan være steder, hvor det ikke er muligt at understryge fra indersiden. Her gør vi brug af overstrygning uden på huset, således alle samlingerne i taget bliver helt tætte og holder varmen inde.

Fordele ved understrygning og overstrygning af dit tag:

 • Mindskning af varmeforbruget
 • Støjdæmpende effekt
 • Taget vil være bedre beskyttet mod kraftig blæst eller stormvejr.

  Vi tilgår altid projekter med en professionel og ærlig tilgang

  Vedligeholdelse betaler sig

  Taget på din bolig er en af de vigtigste ting at vedligeholde som boligejer. Et utæt tag giver fugt- og vandskader, som blandt andet kan føre til skimmelvamp. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder øje med utætheder omkring blandt andet skorsten, antenner, ovenlys og ved toppen af taget.

  I perioder med ekstreme vejrforhold er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på, at de forskellige elementer i boligen ikke har taget skade.

  Din bolig er en stor investering – tag hånd om den! Vi er din professionelle håndværker, der sætter en ære i at yde professionelt arbejde, hvor kvalitet er i fokus.

  Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering
  Kontakt dit lokale murerfirma for et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Vi dækker hele Storkøbenhavn, Roskilde og resten af Sjælland.

  Tag Murermester Michael Jespersen med på råd og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit tag bedst muligt.

  Klar til at kontakte os?

  Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 59 29 24 og få et uforpligtende tilbud.

  Har haft to af Michael Jespersens fantastiske folk til at lave ny hovedtrappe, renovere vores skorsten, tage gammel antenne ned og reparere revner i huset. Alt blev lavet som aftalt og til tiden. Skal I bruge en murermester, som holder hvad han lover, så skal i vælge Michael Jespersen.

  Jeg har talt med mange håndværker vedr. renovering af skorsten, men denne håndværker er troværdig og holder hvad han lover. Vil helt sikkert brug ham igen

  Kommer til tiden, holder mundtlige aftaler og udføre murerarbejde i solid kvalitet. Fik renoveret skorsten og tagrygning over to dage. Meget tilfredse med det endelige resultat.

  Vi støtter

  familie kræftramte børn
  © Copyright - Murermester Michael Jespersen