Murerarbejde

 Michael Jespersen – din lokale murer.

Står du med et nyt og spændende byggeprojekt på Sjælland? Eller har du planer om et større eller mindre renoveringsarbejde. Hos Murermester Michael Jespersen tilbyder vores professionelle team kvalitetsbevidst murerarbejde, der holder mange år frem. Det er murerarbejde der kan betale sig!

Fugning af facader

Drømmer du om en facade med et flot, æstetisk helhedsindtryk? Korrekt fugning kan skabe det rette helhedsindtryk af facaden – og samtidig sikre holdbarheden og tætheden i selve murværket. Det er derfor vigtigt at vedligeholde fugerne i murværket samtidig med, at det udføres korrekt, så skader udbedres og ikke forværres. Dårlig fugning kan nemlig medføre skader på hjemmet og kan nedbryde murstene hurtigere. For at sikrer dit murværk lang levetid, er det vigtigt løbende at holde øje med skader i fugen. Du skal blandt andet kigge efter, om fugerne er hele, om der er huller efter murbier, eller om der er steder hvor fugen mangler helt. Og finder du skader i fugerne, er det vigtigt at få fuget om eller repareret fugerne, så du undgår skader.

Med vores erfarne og dedikerede murere på holdet er du sikret høj faglighed og et passioneret team, der hele tiden holder sig opdateret på både viden og udstyr.

Ring til os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Murerreparationer

Udover fugning af facader tilbyder vi reparation af murværk, som i daglig tale kaldes murerrep. Vi udfører både reparationer og vedligeholdelse – alt efter hvad opgaven kræver. Vores services inde for murerarbejde indebærer blandt andet istandsættelse eller reparationer af badeværelser, trapper, skorstene, gamle tegltag m.m.Vind og vejr er særdeles hårdt for udendørs murværk. Derfor er det vigtigt, at murværket vedligeholdes og udføres professionelt for at sikre lang levetid.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Badeværelse

Går du med tanker om et helt nyt badeværelse eller delvis renovering, så badeværelset bliver lækkert og tidssvarende? Det hjælper vi dig også med! Vi står klar med professionel rådgivning og kvalitetssikret håndværk. Der er mange løsninger til et moderne badeværelse, så sammen skaber vi dine drømme til et af de vigtigste rum i boligen. Hvis du mangler inspiration til dit badeværelse, kan du finde et hav af idé på internettet og finde dit udtryk og stil, som vi efterfølgende kan drøfte. Har du svært ved at beslutte dig, bidrager vi naturligvis også gerne med idéer ril valg af fliser, opsætning og design mv. Sammen skaber vi det perfekte badeværelse, der indfrier dine drømme.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan være med til at skabe dit drømmebadeværelse!

Klar til at kontakte os?

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7022 5510 og få et uforpligtende tilbud.