Murerarbejde

Der kan betale sig

Murerarbejde

Michael Jespersen – din lokale murer.

Står du med et nyt og spændende byggeprojekt på Sjælland? Eller har du planer om et større eller mindre renoveringsarbejde. Hos Murermester Michael Jespersen tilbyder vores professionelle team kvalitetsbevidst murerarbejde, der holder mange år frem. Det er murerarbejde der kan betale sig!

Fugning af facader

Drømmer du om en facade med et flot, æstetisk helhedsindtryk? Korrekt fugning kan skabe det rette helhedsindtryk af facaden – og samtidig sikre holdbarheden og tætheden i selve murværket. Det er derfor vigtigt at vedligeholde fugerne i murværket samtidig med, at det udføres korrekt, så skader udbedres og ikke forværres.

Dårlig fugning kan nemlig medføre skader på hjemmet og kan nedbryde murstene hurtigere. For at sikrer dit murværk lang levetid, er det vigtigt løbende at holde øje med skader i fugen. Du skal blandt andet kigge efter, om fugerne er hele, om der er huller efter murbier, eller om der er steder hvor fugen mangler helt. Og finder du skader i fugerne, er det vigtigt at få fuget om eller repareret fugerne, så du undgår skader.

Med vores erfarne og dedikerede murere på holdet er du sikret høj faglighed og et passioneret team, der hele tiden holder sig opdateret på både viden og udstyr.

Vi tilgår altid projekter med en professionel og ærlig tilgang

Murer­reparationer

Udover fugning af facader tilbyder vi reparation af murværk, som i daglig tale kaldes murerrep.
Vi udfører både reparationer og vedligeholdelse – alt efter hvad opgaven kræver.

Vores services inde for murerarbejde indebærer blandt andet istandsættelse eller reparationer af badeværelser, trapper, skorstene, gamle tegltag m.m.Vind og vejr er særdeles hårdt for udendørs murværk.

Derfor er det vigtigt, at murværket vedligeholdes og udføres professionelt for at sikre lang levetid.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Klar til at kontakte os?

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave, der skal udføres. Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 59 29 24 og få et uforpligtende tilbud.

Det var flot arbejde leveret til tiden og til en rimelig pris. Og så lavede de mere, end jeg forventede.
Murermester Michael vil til en hver tid være ham, jeg kontakter i fremtiden.

Alt har været helt i orden. Der blev lavet det, der skulle, og der blev ryddet pænt op. Der er ingenting at sætte en finger på.

Vi støtter

© Copyright - Murermester Michael Jespersen